REJESTRACJA ONLINE

BON O WARTOŚCI 200 ZŁ!

Przy skorzystaniu z usługi rejestracji spółki z naszą pomocą, klienci otrzymują BON o wartości 200 zł do wykorzystania na dowolną usługę z naszej oferty!

W ramach rejestracji spółki online oferujemy pomoc w utworzeniu konta w systemie eKRS.  Zapewniamy także wypełnienie wzorca umowy i pozostałych formularzy  oraz przesłanie dokumentów.  W naszej kancelarii założą Państwo, niezbędny do rejestracji, certyfikowany podpis kwalifikowany, który będzie można wykorzystywać także w czasie prowadzenia firmy do kontaktu z urzędami i składania dokumentów, takich jak deklaracje PIT czy sprawozdanie finansowe.

Rejestracja spółki w systemie S24 z pomocą naszych specjalistów polega na:

• rejestracji użytkownika w systemie S24

• wprowadzenie danych przygotowanych przez Klienta do właściwych formularzy

• założenie oraz aktywacja e-podpisu

• wysłanie wniosków za pośrednictwem systemu S24

• złożenie dokumentów do US oraz KRS

Oferujemy pomoc w zarejestrowaniu spółki z o.o., spółki komandytowej oraz spółki jawnej.

Podstawową zaletą rejestracji przez Internet jest przede wszystkim skrócenie do zaledwie 24 godzin, czasu oczekiwania na rozpatrzenie wniosku o rejestrację spółki. Kolejnym atutem tego rozwiązania jest znacznie zmniejszenie kosztów, spowodowane niższą opłatą za wpis, brakiem konieczności sporządzania umowy w formie aktu notarialnego oraz ograniczenie wszystkich formalności.

Procedura rejestracji spółki przez Internet trwa 24h.

Koszt rejestracji spółki online uzależniony jest od wybranej formy prawnej oraz wymagań przedsiębiorcy. Zachęcamy do kontaktu w celu indywidualnej wyceny.

Tak, oferujemy kompleksową pomoc w przeprowadzeniu procedury rejestracji spółki z o.o. z udziałem zagranicznej firmy.

Zakładanie spółki w S24 z naszą kadrą specjalistów pomoże Państwu w krótkim czasie prowadzić biznes.

Rejestracja spółki dla cudzoziemców - z naszej oferty założenia spółki mogą korzystać również obcokrajowcy.

Znamy rozwiązania, których wdrożenie pozwoli na przesunięcie obowiązku sporządzania i składania  sprawozdania finansowego dopiero na 2024 r.!

Biuro zakładania spółek Kraków - przeprowadzenie procedury rejestracji spółki w Krakowie!

1. adres: KRAKÓW
  2. telefon kontaktowy: 123783576
  3. zakres usług biura: rejestracja spółek, aktualizacja KRS, wirtualne biuro, doradztwo
  4. cena rejestracji spółki w trybie online: od 750 zł